10.12.05

P-40, P-60 i E-301.

P-40, P-60 i E-301. Noves nomenclatures per a Residents de 40, 60 i 301 anys? Els cosins llunyans del R2-D2? No, només formularis per cobrar l’atur de Londres. Un malson, d’altra banda: molta paperassa i poc temps per fer-la abans de marxar. Buscant aquests papers, en una carpeta ben plena de pols i ben plena de records també, he trobat un “quadre” que deia “H. Harold Nax in London 2002 for the Spanish Saints”. Spanish Saints... o Eva i Laura, és clar. En Harold… I si penso en ell, el seu amic bocamoll i de mà incontrolable, en Bastien, escriptor de poemes sobre fills fogosos que s'estimen massa les mares, havia de passar a saludar-me. S’hauran arribat a publicar Lud-mi-la i Strange People in Strange Houses Picking Flowers? Quins dies més estranys aquells de Londres…

1 Comments:

At 1:29 p. m., Anonymous Anónimo said...

hola wapa, sembla increïble però he estat capaç de recordar el nom del teu blog q dius, difícil? no però tal i com tinc la memòria últimament és bastant sorprenent que ho hagi aconseguit, serà que m'estic curant de la meva memòriadepeixitis?

Per cert sí q és dur això de demanar l'atur a anglaterra, entre la burocràcia i d'allà t'acaben exasperant (q bonica q es aquesta paraula) fins al punt q perds la paciència i la fe en el sistema i desisteixes, se les saben totes!!

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker