7.2.06

El Frente Polisario i La Universitat de Liège

La meva jefa té 25 anys, és vegetariana, té tot just un any d’experiència i un fill que està de cami. La seva familia és del Sàhara Occidental, ella parla l’espanyol i els seus avis militaven al Frente Polisario. Casada des dels 20, va esperar-se tres anys per tenir un fill (el normal és tenir-lo al cap de 2 anys) per poder acabar els estudis. Després d’intentar quedar-se embarassada durant molt temps i no aconseguir-ho, va pensar que havia de deixar el seu marit, tot i que se l’estimava, perquè no podia donar-li descendència. Quan ja ho tenia assumit, és va quedar embarassada. Què fort tot plegat.
D’altra banda, ahir vaig anar a la Universitat de Liège a fer una prova de nivell per un curset de francès de 4 hores a la setmana fins al juny. Costa 50 euros, et permet coneixer encara més gent i amb una mica de sort, millorar el vocabulari. Pero encara no he decidit si m’incriuré… dependrà de l’horari.

1 Comments:

At 5:56 p. m., Anonymous Anónimo said...

Oh, déu meu, volia deixar al seu marit pq no podia tenir fills? I l'adopció?? I una canita al aire?? Si un fill te'l pot fer qualsevol!!!

Ptons wapi!!

Laura

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker