1.2.06

A la casa som nou persones

A la casa som nou persones: el Roger de Sant Andreu, el Jose de Murcia, l’Emmanuelle, la Fanny i la Virginie de França, en Paulo de les Açores, l’Anna de Suîssa, en Juan i jo. En Jose marxa d’aqui a dues setmanes perquè se li acava la beca. Segueix el clima general de germanor. Avui hem quedat per anar toooots a prendre algo a un bar que es diu «Pot du Café» (o era du lait?) que està prou bé, amb Strokes i quadres fashion i tot. Haurem de fer reserva per tanta colla com som? I dissabte anem a sopar amb més eurodissees que desconeixem. He inaugurat un exercici que prevec duri uns quants mesos i que em fa una mandra atrapadora: rascar el gel del cotxe. Fins i tot la porta del darrera s’havia quedat enganxada i costava d’obrir. De toute façon, per aqui i per sort, encara no he vist la pluja: fa un sol que em recorda el temps que no vaig veure a Barcelona. Dilluns farà 4 setmanes que vaig marxar. Sembla molt més… Per cert, voilà JIGAM, l'empresa.

4 Comments:

At 7:52 p. m., Anonymous Anónimo said...

aaaaai, el q has de fer és posar un cartró del vidre, diràs... cutre! sí, però funciona!

 
At 9:43 p. m., Anonymous Anónimo said...

ai sort que el vi té uns mètodes infalibles contra el gel maleit i dolent ;)
si que sembla que fagi molt més de 4 setmanes que vas marxar.. ja tinc ganes de venir a veure la teva casa, i els teus nous germans i el bar dels strokes! hombreee! això no ens ho podem perdre.

petons!

 
At 10:28 a. m., Anonymous Anónimo said...

Nena...no vius en un pis, vius en una casa de colònies, jajaja!!! I després diueu de mi, tot el dia de colònies, etc...i mira l'Eva, eh????Jajaja....tu si que t'ho curres!!!
Escolta el que fa la truita amb tu és guapo? Hi han nois guapos de fet? Pq si n'hi han.....quan venim?? Per Setmana Santa???jejeje

petons guapita i cuida't!!

 
At 11:42 a. m., Blogger [eva] said...

jajaja. Apa, veniu veniu, que posarem cartons als cotxes i farem truites de patates!!!
Irene, homeeee que encara perdrà el Barça :)!!! ***

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker