15.2.06

Primera classe de la uni

Primera classe de la uni: espanyols i italians principalment, així com nuclis minoritaris dels EUA, Bràsil, Romania, Hongria, Anglaterra i Austria. El nivell sembla una mica baix pero no em farà mal obligar-me a repassar.
Esta casa es una ruina i nosaltres els llogaters!: com a conseqûència d’una de les dutxes (per donar-li un nom), ahir teniem goteres a la cuina.
Descripció de l’escena : sopar especial de St Valentí amb espelmes i nyoquis casolans fets per l’Anna, 5 persones asegudes al voltant d’una taula, la calefaccio espatllada i un cubell recollint les gotes de suor que li costa a la casa mantindre’s en peu. Avui han promes que es passarien a sol.lucionar els problemes.
Una mica de tot: No tenia ni 5 pero ara tinc +38. Dilluns estava al supermercat quan vaig creuar-me amb un noi que coneixia per les fotos del seu blog (http://aurontrece.bitacoras.com). Aquesta nit tenim soirée dels crêpes a casa. Esteu convidats!

2 Comments:

At 2:24 p. m., Blogger jeffreyabbot said...

Ep,

He fet retocs al blog... poder t'interessarà el tema de les fotos. Les he posat en una galería en lloc de tenir-les per allà sota sempre... o en lloc de posar-les en un missatge... no se, és una altra opció que m'ha agradat.

 
At 8:48 a. m., Anonymous Anónimo said...

Eii que romàntic!! 5 amb Niagara Falls!!
Espero que el "caseru" hagi passat a solucionar els desperfectes.
Ànims wapa!!
Jes

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker