6.3.06

4-5 mars

Escena anterior: [Passejada i cafe a Lovaina dissabte a la tarda, ciutat de la part flamenca que, com a tal, és bonica, neta, moderna i, ah! amb bicicletes]

Escena descrita:
Convidats a un sopar típic de la regió francesa de Jura, ens plantem 15 persones a casa d’en Jeremy (eurodissea francès), que viu amb una familia BIO (sucre bio, llet bio… pintura de les parets bio!) molt acollidora. Patates al caliu, salsitges gustoses i tones de formatge (FAN-FAS-TIC!) fos i no fos, amb all o sense, de textura nocillosa o en porcions. Després… sessió de fred polar a Louvain la Neuve, macrovila universitaria sense gens d’ambient el cap de setmana. Un cop ja estem tots ben congelats, marxem 8 (cara de cansament, nas vermell i bufandes fins ben a dalt) a dormir a casa de l’altre francès de Jura, en Richard1, que ens va acollir en la seva caseta de fusta (o de paper, encara no n’estic segura) de tres pisos (el propietari li havia recomenat que no dormissim els 15 allà ja que hi havia risc d’esfondrament).

Final de l’escena: Matalassos per terra, fem uns tes i dormim bastant bé.

Diumenge és el dia de la despedida de la Mihaela, que dimarts torna a Rumania. Quedem a Brussel.les. Fa un dia precios. Fem un cafe al MIM, Museu dels Instruments, des d’on hi ha una vista impressionant de Brussel.les. Es una ciutat completament diferent a la de fa un mes, quan vam marxar: skaters, música al carrer, sol. Està viva. Passegem pels carrers principals i tornem al Walvis, el nostre bar. Una kriek i moltes fotos. Escribim paraules de despedida. A les 6 marxem a l’estació. Abraçades. Correm darrera el tren. Ens mirem pero no parlem gaire. Una hora més tard en Juan, en Paulo, l’Anna, en Roger i jo estem en el tren direcció Liège. Arribem a la Gare de Guillemins a les 8. Neva.

--------------------------------------
1 En Richard ja va venir amb nosaltres a l’excursió de Gante i Brugge. Per més detalls, us dire que té una gran col.lecció de música indie, toca en un grup semblant a Muse i si li taquen una estora amb café no s’enfada o, si ho fa, dissimula prou bé.


eXTReMe Tracker