20.3.06

Londres, 18-19 mars

Davant de l’ordinador, respiro relaxadament, un cop, dos… més. És una respiració constant, pausada, monòtona. Sóc a l’oficina, els ulls mig aclucats, els dolors musculars ben desperts, amb la companyia de només una altra noia i un silenci alterat pel tecleig de quatre mans i més dits… Fa menys de dues hores que m’he llevat i sóc a punt d’adormir-me. Són les conseqüències d’un cap de setmana intens a Londres.

Dissabte 5.45. Sona el despertador. Barnús a la mà, haig de fer cua per la dutxa. 40 minuts més tard ens hem dutxat 3 persones correlativament i sortim de casa. Prenem el tren sense problemes i marxem direcció Brussel.les on l’equip, ja al complet (Paulo, Juan Roger, Anna, Susanna i jo), agafem un Eurostar menys psicodèlic del que esperavem. A les 10.20h som a London Waterloo.

-Itinerari dissabte:
Camden Town i passeig pel riu (des de la Tower of London i el Tower Bridge fins al Big Ben), Oxford St, Regent i Carnaby St, Hamleys (botiga de juguets), Soho, China Town, Covent Garden, Leicester Sq, Picadilly. Café a Leicester Sq amb una amiga de la Susanna + Pub Waxy’s Little Sister.

-Itinerari diumenge:
Trafalgar Sq, 10 Downing St, Cenotapio (Sobretot! Molt important!), Big Ben + Houses of Parliament + Westminster Abbey + Saint James Park + Buckingham Palace + Green Park + Spitefields Market renovat + Notting Hill + Holland Park.

Moments memorables:
-La sortida del tunnel amb l’Eurostar.
-Les diferències anatomiques entre una ovella i una abella, i la seva semblança a un del edificis del riu.
-Jugant a la botiga Hamleys amb uns platets voladors inflables, uns porquets que riuen al sentir una palmada i l’estrella de tots : un pelutx que es contorsiona quan se li donen (uns amb més manya, altres amb menys) cops al cap.
-Recordant com es xiula, al Waxy’s Little Sister.
-Una de les tantes molles sueltes que tenia el meu matalàs. Algú es va equivocar al posar-li l’accent i es va quedar en mátalas. I això va fer: intentar matar-me.
-Una estona al sol, tumbats a Green Park.
-Un cappuccino a Brick Street i un muffin de blueberry a Notting Hill.
-El sofa de l’alberg, 5 minuts abans de marxar.

Arribem a la 1.30h de la matinada a Liège Guillemins, amb un retràs de 30 minuts. Prenem dos taxis fins a casa a 8 euros la unitat. Al baixar del cotxe, una marta1 ens mira i fuig. Liège és una selva… i Londres un paradís. Ara com ara, em quedo amb la selva.

1Marta:(definició de la RAE) Mamífero carnicero de unos 25 cm de altura y 50 desde la cabeza hasta el arranque de la cola, que tiene cerca de 30, cabeza pequeña, hocico agudo, cuerpo delgado, patas cortas y pelaje espeso, suave, leonado, más oscuro por el lomo que por el vientre. Se halla en España (i a Liège!), y es apreciada por su piel.

2 Comments:

At 2:11 p. m., Anonymous Anónimo said...

Londres paraíso; Liège selva; aprendemos a viver nesses mundos diferentes, umas vzes anjos, outras vezes macacos!!!!!!!!!!

 
At 2:41 p. m., Anonymous Anónimo said...

Londres paraíso; Liège selva; aprendemos a viver nesses mundos diferentes, umas vzes anjos, outras vezes macacos!!!!!!!!!!

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker