13.3.06

Week-end improvitzat

Mons? Lille? Divendres ens comuniquen que no és possible: «Liège, tenemos un problema: la familia viene y no hay espacio para todos». Improvització: Dissabte anem ‘Els 5’ (l’Anna, en Paulo, en Juan, en Roger i jo) a demanar preus i horaris per mitja Europa i ens troben l’oferta de l’any… com a mínim: Liège-Londres amb l’Eurostar i un bon horari… 51 euros… el cap de setmana que ve!!!

A la tarda, vaguegem per casa amb l’Ernesto, que ha vingut de Brussel.les i s’apunta a una sessió de tv a l’habitació d’en Roger. En Fernan Disco té un clon a Bèlgica, i nosaltres el descobrim mentres ens anuncia que ‘La camisa negra’ segueix entre els singles més forts de la llista… una tortura…(perderte). Nit de tranquis i diumenge… Aachen (Aquisgrán en castellà, Aix-la-Chapelle en francès), una ciutat alemanya d’uns 250.000 habitants + Monschau, un poblet germànic d’ estampa nadalenca. Està tot nevat i finalment no ens podem resistir a una guerra. Un pobre vianant en pateix les conseqüències.

De tornada cap a casa, parem al mig de la neu, deixem 15 anys en el maletero i ens endinsem en un camp tot nevat: correm, saltem, curses, persecucions, el pi. Faig fotos, fan fotos,… Tornem allà les 5.30, fem un té i sortim a passejar, aprofitant que no plou. 10 calfreds més tard, entrem en un bar on serveixen més de 1000 cervesses. Sopem allà les 9.30 i veiem Sexo en NY i un reportatge d’en James Blunt. Són les 23.40 quan tanco la llum i em poso a dormir…

3 Comments:

At 5:47 p. m., Anonymous Anónimo said...

"La camisa negra" tortura? Però què dius si és la millor cançó que s'ha escrit i cantat mai a la història amb una lletra profunda i sentida: tengo, tengo la camisa negra, como negra tengo el alma, yo por ti perdí la calma y hasta casi pierdo la esperanza ni no ni no ni...

Camises negres a part, tinc una queixa a fer sobre les fotos: sempre estem veient fotos d la gent q tenvolta però mai no en veiem de tu i això no pot ser! et volem veure!!

 
At 7:28 p. m., Anonymous Anónimo said...

et volem veureee, et volem veureeee!!! I volem veure amics teus guapos que vindràn a veure't quan tornis (mmm....tornaràs no??jeje)a BCN City Cops i que s'enamoraràn de totes les teves amigues las quals el seu nom començarà per I...bieeen!!! ( que coneixes més Irenes, Isabels, Irinas, Iris, Immas, Irmas, Ildas, Iluminades- q si, que existeix com a nom, jo en conec una i li diuen Ilu... o Isidoras???)
Res, nom fagis cas. Et trobem a faltar en les nostres trobades Suelens (segur que la marina ja t'ha posat al corrent que estem d'un bridgetjonesero....)....
Amb tot però, el que més et vull dir és que tal i com veig que fas, segueixis fent un Disfruta la fruta,pq sólo se vive una vez i pq tu lo vales!!!
Un petó guapa!!

 
At 12:49 p. m., Blogger [eva] said...

Vinga doncs, ja he afegit una foto on surto :P

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker