2.5.06

Divendres 28/04 – Diumenge 01/05

Divendres, 4 mesos després d’arrribar, l’Anna va fer les maletes, les va baixar, les va carregar al cotxe, i després de sopar, va marxar (…). Ahir, mentres preparava el sopar, vaig posar 3 ous a bullir i se’m va fer estrany… només 3.

Dissabte, 8.30h del matí. Un Seat Altea i un Honda Civic ens esperen a la porta. Sortim direcció Luxembourg (168 km). Retenció; arribem més tard del previst. Donem una volta, dues, fem un café i continuem: Strasbourg (388 km recorreguts). Fem nit a l’alberg. En Paulo ens parla del Parlament Europeu i decidim anar-lo a visitar… increible però cert, és un cap de setmana de portes obertes. Ens passegem per l’itinerari marcat, agafem tot de coses dels stands : posters, boligrafs, llibretes, agendes i també llavors de flors. Quan aconseguim sortir, el planning està una mica ajustat però proseguim. De camí cap a Colmar (462 km), ens aturem 10 minuts en un camp de tulipants «self service» (30c la flor) a peu de carretera.
Finalment arribem a Colmar, una ciutat maca, en la linia de Strasbourg. Encara trobem temps per asseure’ns en un cafe modernista per després marxar cap a Besançon (643 km), on fem nit. Es respira calma, tranquilitat… passegem pel riu, pel carrer principal, pel voltants de la catedral, entrem al «Popol» (Pop Hall) i en sortim. « L’han canviat», diu. Tot evoluciona. Quan decidim que és hora d’anar cap a l’alberg, agafo el cotxe i oblido treure el fre de ma… 5 minuts després, quan veig el fum que surt del cotxe, penso en tota la paperassa que hauré de fer …i que finalment no cal. Aguantarà.
L’endemà al matí sortim direcció Nancy (942 km). Sessió d’entrepans a la Plaça Stanislas (una de les mes maques d’Europa), on ens trobem amb la Virginie i ens destrobem a nosaltres mateixos. Una hora més tard, ja tots junts, marxem cap a Metz (999 km), última parada abans d’agafar carretera i manta cap a Liège (1.220 km), on arribem a les 9 de la nit.Abans de tancar el ulls i dormir penso que ha estat un cap de setmana intens, aprofitat; quan realment els tanco …
(- - - s i l e n c i - - -).

4 Comments:

At 12:00 p. m., Anonymous Anónimo said...

salut miss ;op
j'ai fait le même nombre de kilomètre dans le week-end ;o) hihi !!
à ce soir !!
biz

 
At 2:13 p. m., Anonymous Anónimo said...

lovely week-end

 
At 11:28 p. m., Anonymous Anónimo said...

Vau dormir a la Chambre des deputes ;)

 
At 8:01 a. m., Blogger [eva] said...

Mais oui! Ou toi un peu plus je pense...

---

Lovely week-end, je suis d'accord avec toi :).

---

Nops, a un alberg de jeunesse, que la chalbre des deputes era massa cara :P

 

Publicar un comentario

<< Home


eXTReMe Tracker